Raya dengan Corelle

MOHD HANIF BIN MOHD YUSOF 338 Viewer 06 Aug, 2021 10:08 AM

Pening kepala admin nak buat poster Layby ni...


Sebab tak tau nak letak harga 'as low as berapa Ringgit'


Sebabnya customer boleh adjust sendiri:
1. Berapa harga bayaran bulanan yang korang selesa
2. Berapa jumlah bulan sanggup tunggu untuk dapatkan barang
3. Berapa harga deposit sanggup letak


Kalau Layby sekarang, boleh beraya dengan pinggan Corelle. Confirm plating and food presentation dapat 5 bintang dari tetamu.


Boleh ke tetamu datang raya nanti?🤔


Kami pun tak pasti..harap2 takde masalah lah..


Yang kami pasti, kalau beli pinggan Corelle dengan Layby.my, pinggan cantik pun dapat, wallet pun maintain tebal lepas raya...


Taknak la ikut prinsip 'biar papa asal bergaya'. Kita ikut prinsip 'Alah Membeli Menang Memakai'.


Tapi dengan Layby.my, jadi 'MENANG MEMBELI, MENANG MEMAKAI'.


Apa lagi? Jom shopping sambil jaga cashflow dengan Layby.my.


Tengok set-set pinggan Corelle kami. Cun baq hang!


Click link bawah ni and tengok macam mana syok beli barang sambil adjust harga bulanan yang nak di bayar.