ANTARA PERFUME TERMAHAL DUNIA?

Imran Adam 771 Viewer 07 Feb, 2023 11:56 AM

ANTARA PERFUME TERMAHAL DUNIA?....Creed Aventus adalah antara perfume yang termahal di dunia. Sememangnya perfume ini menjadi pilihan kegemaran lelaki dan wanita di seluruh dunia keranabaunya yang tajam, sangat unik dan menyegarkan!Baunya sophisticated walaupun mempunyai sedikit bau buah buahan seperti pineapple dan bergamot (bau sitrus). Amat sesuai untuk digunakan untuk mereka yang mahu tampil lebih maskulin dan segak. .BOLEH CUBA LAYBY UNTUK BELI CREED AVENTUSBeli yang original

read more

6 PERKARA PERLU ELAK KALAU NAK KUALI TAHAN LAMA.

Imran Adam 230 Viewer 07 Feb, 2023 11:56 AM

6 PERKARA PERLU ELAK KALAU NAK KUALI TAHAN LAMA.Sebelum itu boleh follow instagram & twitter kami di : instagram : https://www.instagram.com/jom.layby/twitter : https://twitter.com/LaybyMySayanglah kan kalau kita dah beli set cookware, kuali yang mahal mahal tapi benda tak tahan lama. Rasa macam membazir. Kejap je boleh pakai lepas tu dah kena tukar yang lain.Jadi jangan risau, harini meh min nak share 6 perkara yang perlu korang elak kalau nak kuali tahan lama. Baca supaya tak perlu me

read more

5 TIPS TIDAK TERTIPU DENGAN PEMBELIAN ONLINE!

Imran Adam 426 Viewer 07 Feb, 2023 11:56 AM

5 TIPS TIDAK TERTIPU DENGAN PEMBELIAN ONLINE!....Di zaman yang semakin maju ini, pembelian online memang tidak asing lagi dalam kalangan masyarakat kita kerana ianya memudahkan kita membeli. Tetapi kena ingat, kita mesti "aware" dengan sesetengah pihak yang mengambil kesempatan untuk menipu. Disini, kami beri 5 tips supaya tidak tertipu dengan pembelian online! 1. Cari Tahu Tentang Reputasi Penjual.Sebelum memutuskan untuk membeli suatu barang secara online, terutama di website at

read more
Aliran Tunai Peribadi

Penjagaan Aliran Tunai Peribadi (personal cashflow)

MOHD HANIF BIN MOHD YUSOF 1,519 Viewer 06 Feb, 2023 12:51 PM

Pejagaan aliran tunai (cashflow) merupakan salah satu petanda yang penting untuk kita mengetahui sama ada status kewangan kita ini dikategorikan sebagai sihat atau sebaliknya. Bahasa mudahnya, positive cashflow (income melebihi penggunaan / duit masuk lebih dari duit keluar) merupakan petanda yang baik di dalam pengurusan kewangan peribadi kita. Kata lain, kita sentiasa memiliki lebihan duit untuk simpanan ataupun emergency.Ramai yang tidak perasan bahawa, realitinya, kita sering memiliki lebiha

read more