Beli Set Pinggan Corelle di Malaysia

Beli Set Pinggan Corelle di Malaysia

Safwa Sophia 1,553 Viewer 23 Sep, 2021 08:39 AM

Corelle merupakan sebuah jenama kelengkapan set pinggan mangkuk yang sangat dipercayai dan digemari ramai. Ramai ingin beli set pinggan Corelle di Malaysia.Tidak lengkap rasanya set pinggan mangkuk di rumah tanpa adanya daripada jenama pinggan Corelle. Dibuat dari bahan unik yang dipanggil Vitrelle, set pinggan Corelle bukan sahaja cantik dan praktikal untuk digunakan, malah ada yang menganggapnya sebagai lambang kemewahan.Banyak faktor yang akan menyumbang kepada pemilihan dan pembelian pinggan

read more
10 Jam Tangan Mewah Yang Terbaik Untuk Wanita (Update 2021)

10 Jam Tangan Mewah Yang Terbaik Untuk Wanita (Update 2021)

Safwa Sophia 884 Viewer 23 Sep, 2021 08:36 AM

Bagi wanita yang menjaga penampilan, jam tangan merupakan aksesori penting yang perlu ada. Ia bukan sekadar fungsi, jam tangan juga menjadi daya tarik menerusi reka bentuknya. Maka tidak menghairankan jika ramai wanita kini menjadikan jam tangan sebagai koleksi peribadi.Jam tangan juga boleh mencecah sehingga ribuan dan jutaan ringgit, malah bagi mereka yang menyukai jenama antarabangsa akan menganggap label antarabangsa amat penting dan menjadi satu kepuasan. Ia sekaligus mencerminkan personali

read more
Kenapa anda perlu elakkan membayar jumlah minimum kad kredit

Kenapa perlu elakkan daripada membayar sekadar jumlah minimum mengikut penyata kad kredit

MOHD HANIF BIN MOHD YUSOF 380 Viewer 23 Sep, 2021 08:10 AM

Apabila anda menerima penyata bil kad kredit bulanan, anda akan melihat kotak berlabel pembayaran minimum. Anda juga akan melihat nombor di sebelahnya - jauh lebih sedikit daripada jumlah bil.ย JANGAN BAYAR BIL KAD KREDIT ANDA MENGIKUT JUMLAH ITUย Baca sebabnya disini.Apabila anda menggunakan kad anda, anda tidak diwajibkan membayar balik semuanya. Anda boleh memilih untuk membayar minimum hutang - yang hanya merupakan peratusan kecil dari jumlah keseluruhan hutang anda. Ini sebenarnya sekadar p

read more
BEG TANGAN : KELIRU JENIS DAN FUNGSI BEG ?

Beg Tangan : Anda Keliru Dengan Jenis Dan Fungsi Beg ?

Safwa Sophia 928 Viewer 23 Sep, 2021 07:28 AM

Perasan tak ramai wanita gemar โ€˜sumbatโ€™ macam-macam barang dalam beg tangan mereka? Tak kiralah sama ada kunci rumah dan kunci kereta, beg make-up, dompet dan resit-resit lama. Kalau yang ada anak kecil pula, pampers dan mainan anak pun turut sama diletak di dalam satu beg. Tak percaya? Cuba check bag anda atau rakan anda sekarang.Harus diketahui bahawa beg tangan adalah pelengkap gaya yang basic bagi kaum, sama ada untuk ke pejabat, pasaraya atau dating hujung minggu.Terdapat pelbagai jenis

read more

Apa itu E-Commerce / E-Dagang ?

Imran Adam 498 Viewer 23 Sep, 2021 07:03 AM

Apa itu E-Commerce / E-Dagang ?Apa itu e-commerce? E-Commerce atau E-Dagang adalah transaksi penjualan elektronik secara maya dengan menggunakan pengurusan aplikasi laman web sebagai platform utama yang berperanan sebagai pemapar produk maya atau kedai maya agar dapat dilihat, dipilih dan seterusnya melakukan pembelian secara online oleh pengunjung.Kategori E-DagangE-Dagang boleh dikelaskan dengan pelbagai kategori peserta dalam pengurusan perniagaan. Ianya adalah seperti berikut:-Perniagaan ke

read more

BAYARAN ANSURAN UNTUK PERFUME BRAND MAHAL!

Imran Adam 21 Viewer 23 Sep, 2021 06:44 AM

PERFUME MAHAL MEMANG WANGI BAUNYA! ... . Setiap lelaki mesti mengidamkan satu perfume yang sangat wangi sehingga boleh menarik perhatian orang. Dior Sauvage EAU DE Parfum salah satu perfume yang terbaik dan menjadi kegilaan lelaki zaman sekarang. Baunya memang maskulin habis, kalau pakai mesti rasa charm, sexy dan segak! Senang cerita kalau nak pikat perempuan tu pakai perfume ni, mesti sangkut! Bau yang tahan lama, pagi hingga ke malam. Jemput untuk tekan link untuk beli perfume di

read more
Jauhi gharar di dalam urus niaga melalui, akad Bai' Al-Salam

Jauhi gharar di dalam urus niaga melalui, akad Bai' Al-Salam

MOHD HANIF BIN MOHD YUSOF 587 Viewer 23 Sep, 2021 05:40 AM

Akad jual beli kaedah Bai' Al-Salam merupakan jual beli yang ๐๐ข๐ค๐ž๐œ๐ฎ๐š๐ฅ๐ข๐ค๐š๐ง ๐๐š๐ซ๐ข ๐ฅ๐š๐ซ๐š๐ง๐ ๐š๐ง ๐ฃ๐ฎ๐š๐ฅ ๐›๐ž๐ฅ๐ข ๐›๐š๐ซ๐š๐ง๐  ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ญ๐ข๐š๐๐š ๐๐š๐ง ๐ฃ๐ฎ๐š๐ฅ ๐›๐ž๐ฅ๐ข ๐›๐š๐ซ๐š๐ง๐  ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐ญ๐ข๐๐š๐ค ๐๐ข๐ฆ๐ข๐ฅ๐ข๐ค๐ข (gharar), dan ini disebabkan keperluan orang ramai terhadap jenis jual beli ini.Gharar, ialah sesuat

read more
Layby vs Kutu - Apa yang perlu anda tahu

Pembayaran Layby vs Kutu - Apa yang perlu anda tahu

MOHD HANIF BIN MOHD YUSOF 849 Viewer 23 Sep, 2021 05:21 AM

APA BEZA MAIN KUTU BELI BARANG DENGAN BAYARAN SECARA ANSURAN LAYBY?Sedikit penerangan mengenai sistem permainan kutu.ย OBJEKTIFPermainan kutu bertujuan bagi meletakkan disiplin kepada diri sendiri untuk menyimpan duit sebagai duit simpanan, ataupun untuk tujuan pembelian barangan. Ianya juga merupakan 1 sistem pinjaman duit yang membolehkan ahli kutu yang memerlukan duit untuk mendapat duitย  kutu awal bagi menampung keperluan tertentu seperti persekolahan, menyambut raya dan sebagainya.CARA BER

read more
Minyak Wangi : Semua Jenis Minyak Wangi Yang Anda Perlu Tahu

Minyak Wangi : Semua Jenis Minyak Wangi Yang Anda Perlu Tahu. (UPDATE 2021)

Safwa Sophia 634 Viewer 23 Sep, 2021 05:08 AM

Minyak wangi yang awak pakai tu, kat mana awak beli ya? Mungkin anda biasa mendengar pertanyaan ini. Namun, bagi mereka yang sudah biasa pakai minyak wangi, anda mungkin sudah tahu serba sedikit tentang pemilihan produk dan cara pemakaiannya.Artikel ini mengupas lebih lanjut tentang perihal minyak wangi, jenis-jenisnya, tip tahan lama dan beberapa produk yang anda boleh beli secara online.Apa Itu Minyak Wangi?Sebenarnya wangian badan ini mula digunakan sejak zaman kuno lagi. Ia merupakan campura

read more
Beli iPhone tanpa kad kredit

Beli iPhone tanpa kad kredit

MOHD HANIF BIN MOHD YUSOF 1,089 Viewer 23 Sep, 2021 04:38 AM

Pepatah mengatakan, "sekali dah pakai iPhone, mesti dah taknak pakai Android"Ada kebenaran dalam pepatah ni. iPhone memang mahal. Tak dinafikan. Kalau compare specs, nampak macam boleh dapat phone Android dengan harga lebih murah.Tapi kenapa masih ramai yang pakai iPhone walaupun munculnya pelbagai smartphone dari Android?Mahalnya iPhone ni adalah dari segi ketilitian Apple didalam "user experience" ataupun "pengalaman pengguna" yang ditekankandi dalam rekaan produk-produk Apple.iPhone memenuhi

read more